1.10. Alkaa olla yöt pakkasen puolella joten polletkin nukkuu ovet kiinni ja ilmastointi päällä. Tänään löytyi itsarin tehnyt lumikon poikanen shettisten karsinan vesikupista, herää epäilys Ellin ja Nellin yöllisistä puuhista.. Elliä taas ohjasajettiin ja toimii koko ajan tosi hyvin, saapi nähdä mitä tuumaa kun kärryt isketään perään ( jahka sellaiset hankitaan).

3.10. Ellillä oli iso haava selässä, joten tarha piti vihdoin jakaa puoliksi. "Portti" on sen verta iso, että Nelli ja Elli mahtuu ali, mutta Paakku jää toiselle puolelle. Elli tosin ei uskalla kulkea ali muuta kuin taluttamalla, niin paljon kunnioittaa lankoja. Nyt saa Elli syödä rauhassa, eikä iso-P liho liikaa. Hiukka Paakkua kiukuttaa, mutta onneksi saa Nellin hoivattavaksi välillä :)

10.10. Nellin kanssa talutusharjoituksia pitkästä aikaa ilman ja ihan ilman jumituksia meni :) Tarhassa tosin larsa luuli voivansa hypätä Annen niskaan, mutta tehtiin heti selväksi ettei tuollainen homma onnistu..

1255200196_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

25.10. KoRan kansalliset Kinkkulassa, Hilla ja Lotta hyppäsivät 90cm, jossa Lotta harmillisesti unohti radan ja tuli 4vp harhailusta :) Ratsukko jälki-ilmoittautui ekaan alue-100cm luokkansa ja se menikin sitten todella hyvin, puhdas rata ja sijoitus?

Muutenkin ratsukon yhteistyö on alkanut hioitumaan hienosti, Lotta on oppinut ratsastamaan ponilla ja saa siihen jo hienosti liikettä. Misa piti viikolla estetunnin jossa hyppäsivät lopuksi vajaa 110cm okseria todella hienosti, voin sanoa etten ole ponia koskaan nähnyt noin reippaana.

Elli lähtee kolmen viikon päästä Karoliinalle :( Pitäis varmaan alkaa Nelliä vieroittamaan.. Näyttää siltä, että jos ikävä on, niin se on Elli joka perään itkee ;) Meiltä löytyy nyt Masterin ponikärryt ja Wahlstenin valjaat ja Elli pääsee vielä ajo-oppiin ennenkuin lähtee.

29.10. Tallikissat saapuivat! Harmaa Harmi ja ruskeasävyinen Riesa. Kiitos Ninalle kisuista!